Přejete si dostávat novinky do emailu?

Newslettery a nabídky zasíláme střídmě, max. 1-2 krát do měsíce. Nemusíte se bát, že Vám zahltíme mailovou schránku ;-)

Souhlasíte se zasíláním novinek dle níže uvedených Zásad zpracování a ochrany osobních údajů?
Zásady zpracování  a ochrany osobních údajů

Pokud jste naším zákazníkem nebo odběratelem novinek, svěřujete nám své osobní údaje. My, jako poskytovatele služeb zodpovídáme za jejich ochranu a zabezpečení. Seznamte se, prosím, s ochranou osobních údajů, zásadami a právy, které máte v souvislosti s GDPR (Nařízení o ochraně osobních údajů).

Kdo je Správce (poskytovatel služeb)?

  • Mgr. Martina Moličová, se sídlem Sladkovského 466, 530 02 Pardubice, IČ 02521032, zapsané ve veřejném rejstříku vedeném na Magistrátu města Pardubic pod č. j. ŽÚ/14/114/Mar/6 ze dne 6. 1. 2014. (dále jen „Správce“),

  • Tvoje dílna s.r.o., se sídlem Masarykova 578, 284 01 Kutná Hora-Hlouška, IČ 055 84 931, spisová značka C 265915 vedená u Městského soudu v Praze

  • Tvořivý duch s.r.o., se sídlem Palackého náměstí 510/9, Kutná Hora-Vnitřní Město, 284 01 Kutná Hora, IČ 065 90 756, spisová značka C 284981 vedená u Městského soudu v Praze

 

Kontaktní údaje:

Budete-li se na nás chtít obrátit v průběhu zpracování údajů, využijte těchto kontaktních údajů: info@tvojedilna.com, tel. 608 838 702

Prohlášení

Prohlašujeme,  že jako správce vašich osobních údajů splňujeme zákonné povinnosti vyžadované platnou legislativou, zejména zákonem o ochraně osobních údajů a GDPR, a tedy že:

  • budeme zpracovávat vaše osobní údaje jen na základě platného právního důvodu, a to především oprávněného zájmu, plnění smlouvy, zákonné povinnosti či uděleného souhlasu,

  • plníme dle článku 13 GDPR informační povinnost ještě před zahájením zpracování osobních údajů,

  • umožníme vám a budeme vás podporovat v uplatňování a plnění vašich práv podle zákona o ochraně osobních údajů a GDPR.

Rozsah poskytovaných údajů a jejich zpracování:

Situace, za kterých nám poskytujete osobní údaje

1. Poskytování služeb a plnění smlouvy

  • vaše osobní údaje v rozsahu: fakturační údaje, e-mail, telefon, nezbytně potřebujeme k plnění smlouvy (např. zaslání podkladů pro kurz)

2. Vedení účetnictví

  • Jste-li  zákazníky nebo našimi obchodními partnery, vaše osobní údaje (fakturační údaje) nezbytně potřebujeme, abychom vyhověli zákonné povinnosti pro vystavování a evidenci daňových dokladů.

3. Marketing - zasílání nabídek a newsletterů

  • Vaše osobní údaje (e-mail) a informace o tom na co a kdy klikáte na webu a v newsletteru využíváme za účelem přímého marketingu – zasílání obchodních sdělení. Jste-li naším zákazníkem, děláme tak z oprávněného zájmu, neboť důvodně předpokládáme, že vás naše novinky zajímají, a to po dobu 5 let od poslední objednávky.

  • Pokud nejste naším zákazníkem, zasíláme vám newslettery jen na základě vaší registrace k odběru novinek, po dobu 5 let od udělení souhlasu. V tomto případě evidujeme Váš email a pokud nám poskytnete, tak také jméno a příjmení, a to po dobu 5 let od udělení souhlasu. Tento souhlas můžete kdykoli odvolat použitím odhlašovacího odkazu v každém zaslaném e-mailu nebo na webu www.tvojedilna.com.

Poskytování údajů třetím stranám

Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

  • Poskytovatel softwaru WIX.com

  • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá

Vaše práva

Vezměte, prosíme, na vědomí, že na základě nařízení o zpracování a ochraně osobních údajů máte právo:

  • vzít souhlas kdykoliv zpět,

  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,

  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,

  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,

  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,

  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Budete-li chtít svých práv v budoucnu využít, obraťte se na nás emailem na adresu info@tvojedilna.com. Vaši žádost vyřídíme co nejdříve, nejpozději však ve lhůtě 30 dnů.

© 2015 Tvoje dílna

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.